Veelgestelde vragen

Benieuwd naar onze levertijd of wellicht iets anders? Bekijk onze veelgestelde vragen. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Algemeen

Wij vervangen waar mogelijk direct horloge banden. Je kunt altijd vooraf even telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)591 551508.

Ja, wij repareren sieraden. We hebben een goudsmid in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)591 551508 of info@juwelierpekelsma.nl.

Bij ons kun je ook terecht voor het repareren van klokken. Heb je een specifieke vraag hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)591 551508 of info@juwelierpekelsma.nl.

Dat hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. Tenzij er maatregelen gelden, dat er op afspraak gewerkt moet worden. Onze winkel bevindt zich aan de Vaart ZZ 31 te Nieuw Amsterdam.

Wij schieten oorbellen. Ook kunnen wij 2 oorbellen tegelijk schieten.

Een batterij zetten kost 5 euro, een lithium batterij kost 7 euro.

In principe zetten wij direct een batterij. Af en toe komt het voor dat het wat meer tijd kost, maar dan proberen wij het nog binnen 24 uur te klaar te hebben.

Wat maakt ons zo uniek

  • Uniek design trouwringen
  • Altijd persoonlijk geholpen
  • Uitstekende garanties
  • Uniek design trouwringen
Juwelier Pekelsma